KORÁBBI DÍJAZOTTAK

Pepita- díj 2008

Ezen az eseményen Brunner Márta és Ács Bálint két gyönyörű dallal ajándékozta meg a vendégeket. Fellépett továbbá Magic Márk is. A Pepita Magazin megalapításának egyéves évfordulója is.

Pepita-díj 2009

A Pepita Magazin által szervezett exkluzív gálaest két műsorvezetőja Peller Mariann és Szujó Zoltán volt. A nagyérdemű MCDC, alias Veres Robi és Jammal produkcióját láthatta, Zalatnay Sarolta három dallal lépett föl, majd Peller Anna és Bálint Ádám egy fantasztikus musicalprodukcióval lepte meg a jelenlévőket.

Pepita-díj 2010

 

A műsorvezető, Bálint Antónia volt. Sihell Ferry előadásában először hangzott el a Pepita-dal, melyet az énekes erre a kivételes alkalomra komponált. A kellemes dallamú „himnusz” meghódította a közönség szívét, vastapssal jutalmazták az énekest. Fellépett továbbá az első díjas énekesnő, Pintér Tibor, illetve Pálos Zsuzsa színművésznő Radnóti Miklós verseiből adott elő egy csokorral, Lakatos Yvett pedig a Keresztapa című film betétdalát. Az arany fokozatú elismerést Irtó Zsolt adta át.

Pepita-díj 2011

A „köszönet-díj”-at Ajtai L. Péter, a Trimedio Invest Zrt. elnöke adta át.

Pepita-díj 2012

A támogatók jóvoltából 500-800 ezer forint értékű ajándékokat adtak át.

Pepita-díj 2013

A rendezvény szervezői a vendégek közül két születésnapos művészt is felköszöntöttek, az éppen december 7-én 76 éves Verebély Ivánt és az 56 éves Tarján Pétert.

Pepita-díj 2014